Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției a vizitat instituțiile subordonate ale Administrației Naționale a Penitenciarelor imprimare
Ministrul Justiției a vizitat instituțiile subordonate ale Administrației Naționale a Penitenciarelor
22.10.2019    

Ministrul Justiției, Olesea Stamate și directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Liuba Jignea-Suveica, au efectuat, astăzi, o vizită de documentare și informare la Penitenciarul nr.15-Cricova și la sediul Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera".

În cadrul vizitei, ministrul a avut posibilitatea să vadă modul și condițiile de deținere în instituția penitenciară de tip închis pentru bărbați, a vizitat birourile angajaților și spațiile de detenție, centrul medical, cantina și camerele de întrevederi. Totodată, Olesea Stamate a luat cunoştinţă de activităţile socio-educative, religioase, sportive, de asistenţă psihologică şi socială desfăşurate cu persoanele condamnate.

Ministrul Justiției a remarcat îmbunătăţirea condiţiilor din cadrul sediului DDS „Pantera", colaboratorii beneficiind de condiţiile necesare pentru a desfăşura activităţi de antrenament, activităţi profesionale şi de instruire.

La final, Olesea Stamate a încurajat efectivul să depună în continuare efort pentru asigurarea îmbunătățirii activității sistemului și identificarea soluțiilor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă, precizând că acesta va avea suportul ministerului oricând este necesar.

 

 

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media

tel: (+373 22) 20 14 08 

e-mail: presa@justice.gov.md

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7896243     Soluție
 
Servicii
Close