Prima / Comunicate de presă » Recomandările privind Portalul Național al Instanțelor de Judecată imprimare
Recomandările privind Portalul Național al Instanțelor de Judecată
30.10.2019    

Ministerul Justiției aduce la cunoștință despre faptul că urmare publicării anunțului privind solicitarea adresată utilizatorilor Portalului Național al Instanțelor de Judecată (PNIJ) de a comunica despre deficiențele și carențele sesizate la utilizarea PNIJ, toate propunerile și sugestiile colectate au fost sintetizate și analizate.

Astfel, urmează ca aceste recomandări să fie discutate în cadrul unei ședințe de lucru cu partenerii de dezvoltare.

În acest sens, anunțăm că la data de 07 noiembrie curent, ora 10:00, în incinta Ministerului Justiției va fi organizată o masă rotundă cu participarea părților interesate. În cadrul ședinței vor fi prezentate rezultatele și măsurile întreprinse, totodată, vor fi puse în discuție și alte subiecte privind utilizarea PNIJ.

Reiterăm că, utilizatorii PNIJ au avut posibilitate de a transmite propuneri cu privire la funcționalitatea portalului, în perioada 18-30 septembrie curent la adresa electronică a Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ): aaij@justice.gov.md.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08

e-mail: presa@justice.gov.md

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7773533     Soluție
 
Servicii
Close