Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiției cu reprezentanții Misiunii USAID în Moldova și reprezentanții Secției justiție penală și aplicarea legii, Ambasada SUA în Republica Moldova imprimare
Întrevederea Ministrului Justiției cu reprezentanții Misiunii USAID în Moldova și reprezentanții Secției justiție penală și aplicarea legii, Ambasada SUA în Republica Moldova
16.12.2019    

La data de 13 decembrie 2019, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu reprezentanții Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în Moldova și cu reprezentanții Secției justiție penală și aplicarea legii (INL) ai Ambasadei SUA în Republica Moldova. În cadrul întrevederii, reprezentanții Misiunii USAID au reiterat  disponibilitatea Statelor Unite de a susține în continuare reformele din sistemul judiciar, totodată, au prezentat activitățile programului de asistență tehnică în derulare „Justiție Transparentă”.

În contextul discuțiilor, părțile au convenit asupra organizării unei ședințe de lucru tehnice pentru a examina activitățile programului referitoare la Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești și Inspectoratul Național de Probațiune.

La fel, și reprezentanții Secției justiție penală și aplicarea legii au prezentat succint portofoliul de țară și activitățile de asistență tehnică în domeniul justiției penale. 

În cadrul întâlnirii, Ministrul Justiției și-a exprimat gratitudinea pentru sprijinul constant și consecvent acordat de către Guvernul SUA autorităților de la Chișinău în procesul de reformare și consolidare a instituțiilor de drept.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9779152     Soluție
 
Servicii
Close