Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a efectuat o vizită de lucru în raionul Fălești imprimare
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a efectuat o vizită de lucru în raionul Fălești
27.12.2019    

La data de 26 decembrie 2019, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a efectuat o vizită de lucru în raionul Fălești. În cadrul deplasării în teritoriu, Ministrul Justiției s-a întâlnit cu conducătorii autorităților publice locale din raion, primarii localităților, șefii direcțiilor, secțiilor și serviciilor subordonate Consiliului Raional Fălești, Biroul de Probațiune, notari, avocați, executori judecătorești, cetățeni. 

Părțile au abordat mai multe subiecte ce țin de activitatea Consiliului Raional, mai cu seamă pe segmentul justiției. De asemenea, reprezentanții autorităților publice locale au avut posibilitatea să adreseze întrebări Ministrului Justiției în vederea stabilirii priorităților și identificării soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă.

Ministrul Justiției a menționat despre  acțiunile care urmează a fi întreprinse de către Ministerul Justiției, reiterând despre importanța menținerii conlucrării eficiente cu autoritățile publice locale referitor la consolidarea domeniului justiției.

Fadei Nagacevschi a vizitat, de asemenea, și Biroul de Probațiune Fălești. În cadrul acestei întrevederi Ministrul a avut o discuție cu angajații, la care a fost informat despre activitatea și despre realizările înregistrate.


 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9779254     Soluție
 
Servicii
Close