Prima / Comunicate de presă » Jurnalistul Liviu Moraru preia funcția de Consilier în cadrul Cabinetului Ministrului Justiției pe probleme de comunicare și relații cu presa imprimare
Jurnalistul Liviu Moraru preia funcția de Consilier în cadrul Cabinetului Ministrului Justiției pe probleme de comunicare și relații cu presa
13.01.2020    

Ministerul Justiției al Republicii Moldova anunță creșterea potențialului strategic și durabil al Cabinetului Ministrului, prin lărgirea echipei de consilieri. Jurnalistul Liviu Moraru devine noul Consilier în cadrul Cabinetului Ministrului Justiției pe probleme de comunicare și relații cu presa.

Liviu Moraru își justifică misiunea în noua funcție publică, prin asigurarea comunicării eficiente a Ministerului Justiției, atât direct, cât și indirect a atribuțiilor, a comunicării interne, cât și externe, menținând accesibilitatea dialogului cu mijloacele de informare în masă, publicul larg, reprezentanții societății civile, în vederea informării operative, veridice și complete a societății, partenerilor de dezvoltare și instituțiilor din subordine, întru reflectarea transparentă a activității instituției.

Totodată, noul Consilier din cadrul Cabinetului Ministrului va oferi suport informațional și consultativ reprezentanților mijloacelor de informare în masă din țară și de peste hotare privind promovarea politicilor din domeniul justiției, consolidarea capacității instituționale a Ministerului Justiției, eficientizarea și modernizarea justiției, responsabilizarea și integritatea actorilor din sectorul justiției prin diverse căi de comunicare, inclusiv examinând și coordonând oferirea răspunsurilor rapide la solicitările acestora.

 De menționat că, Liviu Moraru s-a făcut remarcat public prin activitățile de comunicator și jurnalist la diverse posturi de televiziune din țară. Ultima prestație a jurnalistului a fost moderarea emisiunii politice ”IMPORTANT”, la postul de televiziune TVC21.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9347475     Soluție
 
Servicii
Close