Prima / Comunicate de presă » Ministrul justiției a participat la depunerea de flori la bustul poetului Mihai Eminescu imprimare
Ministrul justiției a participat la depunerea de flori la bustul poetului Mihai Eminescu
15.01.2020    

Ministrul justiției Fadei Nagacevschi a depus, astăzi, flori la bustul marelui poet şi prozator Mihai Eminescu amplasat pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din municipiul Chişinău. Omagiul a fost adus cu prilejul împlinirii a 170 ani de la nașterea poetului.

Menționăm că, la acest eveniment a participat și Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, șeful Executivului, Ion Chicu, precum și membri ai Cabinetului de miniştri, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditaţi în RM, politicieni, oameni de cultură și reprezentanți ai mass-media.

În Republica Moldova, la data de 15 ianuarie se marchează concomitent și Ziua Națională a Culturii, fiind în acest an a opta celebrare. Cu această ocazie, în toată țara vor fi organizate diverse acțiuni culturale, expoziții, ateliere de creație, spectacole literar-muzicale şi dramatice, prin care va fi elogiat și comemorat marele poet, Eminescu.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343526     Soluție
 
Servicii
Close