Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova imprimare
Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova
04.02.2020    

La data de 3 februarie 2020 Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova, Jivan Movsisyan. 

E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova a făcut o incursiune în activitatea pe care o desfășoară, exprimându-și intenția de a acorda toată susținerea Ministerului Justiției în implementarea tuturor valorilor ce țin de reformarea sectorului justiției. 

De asemenea, dl Jivan Movsisyan a lansat o invitație Ministrului Justiției de a vizita autoritățile de stat din Armenia, mai cu seamă Ministerul Justiției din Armenia.

În cadrul întrevederii, Fadei Nagacesvchi a mulțumit oaspetelui pentru vizită, și a accentuat că Republica Moldova are nevoie de susținere din partea partenerilor în implementarea reformelor.

Ministrul Justiției a descris unele aspecte ale activității ministerului și a reiterat că instituția care o reprezintă, în domeniul de competență ce-i revine, va asigura un habitat adecvat investitorilor și cetățenilor din Armenia pentru a-și desfășura activitatea și pentru a-și dezvolta afacerile.

La final, Fadei Nagacevschi a mulțumit E. S. Ambasadorul Armeniei în RM pentru prezență și a accentuat că Ministerul Justiției este deschis pentru consolidarea cooperării bilaterale dintre ambele state, pe segmentul justiției.


 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9314174     Soluție
 
Servicii
Close