Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiție cu Managerul de țară al Premier Energy în Moldova și Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova imprimare
Întrevederea Ministrului Justiție cu Managerul de țară al Premier Energy în Moldova și Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova
12.02.2020    

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevshi, la data de 11 februarie 2020, a avut o întrevedere cu Managerul de țară al Premier Energy în Moldova, Jose Luis Gomez Pascual și E. S. Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova, Zdenek Krejci.
Managerul de țară al Premier Energy în Moldova a menționat despre importanța promovării și susținerii activităților investiționale în Republica Moldova în condiții de maximă transparență, siguranță și legalitate.
Jose Luis Gomez Pascual a relatat că pachetul majoritar al Premier Energy în Moldova este deținut de către compania cehă Emma Capital.
În acest context, E. S. Ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova a subliniat despre necesitatea colaborării bilaterale dintre ambele state, prezentând și unele aspecte în partea ce vizează investițiile efectuate în țara noastră de către cetățenii cehi.
Ministrul Justiției a reiterat că asigurarea unui habitat sigur investitorilor străini pe teritoriul RM în dezvoltarea afacerilor sale este prioritar pentru minister, în special pe segmentul competenței care îi revine.
În acest sens, în calitatea sa de Ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi va întreprinde toate acțiunile necesare întru crearea acelui confort, acelei siguranțe, în domeniul justiției, acelor investitori care își lansează afacerile în țara noastră.
Fadei Nagacevschi și-a exprimat convingerea că doar printr-o comunicare activă este posibilă soluționarea tuturor problemelor, inclusiv celor ce țin de sectorul investițional.
La final, oficialii au convenit la o cooperare pe viitor întru consolidarea dimensiunii investiționale din țară, prin promovarea și susținerea la maximum a tuturor investitorilor străini.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9311462     Soluție
 
Servicii
Close