Prima / Comunicate de presă » Colaborarea Ministerului Justiției și Primăriei Chișinău pe segmentul executării hotărârilor judecătorești imprimare
Colaborarea Ministerului Justiției și Primăriei Chișinău pe segmentul executării hotărârilor judecătorești
12.02.2020    

Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi și Viceprimarului mun. Chișinău, Ilie Ceban din data de 11 februarie 2020 a constituit o inițiere a procesului de examinare a tuturor aspectelor ce țin de identificarea soluțiilor privind executarea hotărârilor de judecată irevocabile referitor la asigurarea unor categorii de persoane cu spații locative.
În acest sens, Ministrul Justiției a menționat că institutul executării hotărârilor de judecată irevocabile, în ansamblu, necesită a fi revigorat, iar toate hotărârile instanțelor de judecată, odată ce devin irevocabile, obligatoriu și incontestabil urmează a fi executate, fără a fi imputat careva argument sau temei întru nerealizarea acțiunilor executorii.
La rândul său, Viceprimarul Chișinăului a prezentat situația de fapt în domeniul locativ, mai cu seamă datele statistice îngrijorătoare referitor la executarea hotărârilor judecătorești privind acordarea spațiului locativ.
Spre final, ambele părți și-au exprimat intenția spre o colaborare interinstituțională întru soluționarea cu succes a problemei.

 

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9311512     Soluție
 
Servicii
Close