Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi în vizită la Judecătoria din raionul Drochia imprimare
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi în vizită la Judecătoria din raionul Drochia
11.02.2020    

La 11 februarie 2020 Ministrul Justiției a efectuat o vizită de lucru la Judecătoria din raionul Drochia.
În cadrul întrevederii cu judecătorii, Fadei Nagacevschi a menționat despre necesitatea implementării reformei justiției, inclusiv prin prisma consolidării institutului judecătorului din Republica Moldova întru schimbarea percepției față de această instituție și redarea credibilității acesteia în fața cetățenilor țării, precum și în fața partenerilor de dezvoltare.
Ministrul Justiției a reiterat că puterea judecătorească în stat obligatoriu trebuie să asigure înfăptuirea unui act de justiție calitativ, iar aceasta este posibil de realizat prin efectuarea evaluării integrității acestora, adică verificarea averilor și intereselor.
De asemenea, în cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte ce țin de domeniul justiției, precum și unele aspecte ce țin de dificultățile și obstacolele cu care se confruntă judecătorii în activitatea pe care o desfășoară, de optimizarea și eficientizarea activității.
În acest sens, Ministrul Justiției a invitat mediul judecătoresc să participe activ cu propuneri și recomandări care reies nemijlocit din practica judiciară, pentru perfecționarea cadrului normativ.
Fadei Nagacevschi a reiterat despre deschiderea Ministerului Justiției pentru colaborare, întru consolidarea capacităților instituționale în ansamblu a ministerului și întru promovarea politicilor durabile în scopul asigurării implementării reformei justiției.

 

  

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9311514     Soluție
 
Servicii
Close