Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiției cu Președintele Asociației Băncilor din Moldova imprimare
Întrevederea Ministrului Justiției cu Președintele Asociației Băncilor din Moldova
04.03.2020    

Astăzi, 4 martie curent, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere de lucru cu Președintele Asociației Băncilor din Moldova, Nicolae Dorin.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte ce țin de optimizarea proceselor  privind schimbul de date și informații dintre bănci și executorii judecătorești, precum și identificarea soluțiilor privind uniformizarea perfectării încheierilor emise de către executorii judecătorești în partea ce ține de compartimentul decizional, întru facilitarea și optimizarea activității băncilor comerciale din Republica Moldova.

Fadei Nagacevschi a menționat că, în acest sens, va fi creat un grup de lucru în cadrul Ministerului Justiției, din care vor face parte atât reprezentanți ai Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, cât și ai Asociației Băncilor din Moldova.

Ministrul Justiției, spre final de ședință, a reiterat că una din prioritățile ministerului este asigurarea unei bune și eficiente activități a executorilor judecătorești, prin crearea unui cadru normativ care ar garanta respectarea drepturilor cetățenilor Republicii Moldova.

 

  

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343865     Soluție
 
Servicii
Close