Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției susține competitivitatea în rîndul studenților facultăților de drept din întreaga țară imprimare
Ministerul Justiției susține competitivitatea în rîndul studenților facultăților de drept din întreaga țară
06.03.2020    

La 6 martie curent, Ministerul Justiției a fost gazda Concursului Național al Studenților în Drept, etapa I, eveniment organizat de ELSA în Republica Moldova. La concurs au aplicat studenții Facultăților de Drept din întreaga țară de la ciclul de licență și de masterat, care și-au testat cunoștințele teoretice, concurând la una din materiile alese după preferință: drept civil și drept penal.

Ministrul Justiției a salutat toți particpanții și a apreciat studenții pentru implicarea în competiție.
Fadei Nagacevschi a încurajat toți studenții care participă în orice proces competitiv, care contribuie la creșterea performanțelor profesionale, la preluarea de noi experiențe. În acest context, Ministrul Justiției le-a urat succes tuturor, iar cei mai erudiți să învingă.

  

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9347194     Soluție
 
Servicii
Close