Prima / Comunicate de presă » Videoconferința dintre Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi și europarlamentarul din grupul Renew Europe, Dragoș Tudorache imprimare
Videoconferința dintre Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi și europarlamentarul din grupul Renew Europe, Dragoș Tudorache
20.05.2020    

La data de 18 mai 2020, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o videoconferință cu europarlamentarul din grupul Renew Europe, raportor din partea Parlamentului European pentru Republica Moldova, Dragoș Tudorache.

Fadei Nagacevschi a prezentat prioritățile Ministerului Justiției în domeniul reformării și consolidării sistemului justiției din Republica Moldova.

Ministrul Justiției a menționat despre acțiunile și pașii întreprinși până la moment în vederea stabilizării sistemului justiției și implementării graduale a tuturor reformelor.

De asemenea, au fost abordate subiecte ce țin de gestionarea sistemului de justiție în perioada stării de urgență în întreaga țară, care a avut impact inclusiv și asupra sectorului justiției.

La final, părțile au avut un schimb de opinii privind colaborarea de viitor cu instituțiile Uniunii Europene privind realizarea continuă a reformei justiției, întru creșterea încrederii cetățenilor și asigurarea unui act de justiție calitativ.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9322323     Soluție
 
Servicii
Close