Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al conducerii Ministerului Justiției cu prilejul Zilei Funcționarului Public imprimare
Mesaj de felicitare al conducerii Ministerului Justiției cu prilejul Zilei Funcționarului Public
23.06.2020    

Stimați funcționari publici, colegi, prieteni,

Conducerea Ministerului Justiției, Vă adresează cele mai calde și sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului public.
Confirmăm cu toată certitudinea că aveți un rol inedit în fortificarea statului, sunteți acea resursă umană inepuizabilă și necesară în atingerea performanțelor serviciului public, căci puterea statului este în funcționarii săi, în predilecția de a lua decizii, disciplină, responsabilitate, corectitudine și sârguință.
Cu aceasta ocazie, Vă urăm ca și în continuare să munciți cu abnegație pentru binele și doar în interesul public, să rămâneți a fi o sursă inepuizabilă de inspirație, de idei pe care să le valorificați cu brio în activitatea profesională, iar succesul la sigur va fi garantat.

Cu cele mai sincere gânduri

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9311321     Soluție
 
Servicii
Close