Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, cu prilejul Zilei profesionale a executorului judecătoresc imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, cu prilejul Zilei profesionale a executorului judecătoresc
21.09.2020    

 

Stimați executori judecătorești,

Această zi deosebită, Ziua profesională a executorului judecătoresc din Republica Moldova și aniversarea a 10 ani de la fondarea Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, îmi conferă oportunitatea de a Vă adresa sincere felicitări însoțite de cele mai frumoase gânduri.

Sărbătoarea profesională a executorului judecătoresc reprezintă o recunoștință a faptului că activitatea Dvs. este importantă, necesară și utilă pentru întreaga societate. Voi sunteți acei promotori din rândul profesiilor liberale, care reprezentați acel factor determinant în asigurarea ducerii la îndeplinire a actului de justiție.

Cu certitudine, de unii sunteți blamați, deoarece Vă revine o misiune deloc ușoară - realizarea eficientă a unui proces de executare echitabil, imparțial și egal, precum și asigurarea realizării drepturilor tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Sper că implicarea Dvs. activă în ajustarea cadrului legislativ a activității pe care o reprezentați, colaborarea cu instituțiile semnificative pe plan național și internațional, precum și toate eforturile depuse și acțiunile întreprinse vor contribui la consolidarea instituției executorului judecătoresc din Republica Moldova, promovarea acestei profesii, precum și creșterea încrederii cetățenilor în această instituție și imaginii acesteia.

Vă îndemn, stimați executori judecătorești, să dați dovadă de mult curaj, multă încredere în tot ceea ce faceți, să profesați această meserie cu dăruire, onestitate, responsabilitate, să aveți puterea de a depăși demn acele obstacole întru exercitarea atribuțiilor care vă sunt încredințate prin lege.

La mulți ani!

Cu profund respect,

Ministru al Justiției

Fadei Nagacevschi

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9368722     Soluție
 
Servicii
Close