Prima / Comunicate de presă » Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Republica Moldova - prioritatea Ministerului Justiției imprimare
Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Republica Moldova - prioritatea Ministerului Justiției
29.09.2020    

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a participat la evenimentul de lansare a proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”. 

La eveniment au participat Dima Al-Khatib, Reprezentanta rezidentă a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), E. S. Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, precum și reprezentanți ai altor instituții publice din sectorul justiției, societatea civilă.

Fadei Nagacevschi a menționat că o prioritate majoră pentru Ministerul Justiției constituie realizarea politicilor în domeniul justiției, consolidarea sectorului justiției, îmbunătățirea și perfecționarea cadrului legislativ, eficientizarea serviciilor din domeniul justiției și creșterea gradului de accesibilitate al acestor servicii, în special pentru grupurile vulnerabile și marginalizate.

Ministrul Justiției și-a exprimat gratitudinea pentru lansarea acestui important proiect de asistență și a reiterat că doar prin eforturi comune va fi posibilă asigurarea consolidării eficiente a accesului la justiție în Republica Moldova.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9368619     Soluție
 
Servicii
Close