Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, cu prilejul Hramului Orașului Chișinău imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, cu prilejul Hramului Orașului Chișinău
14.10.2020    

Stimați locuitori ai orașului Chișinău,
 
În această zi semnificativă, aniversarea a 584 ani de la prima datare a municipiului Chișinău, țin să Vă adresez cele mai frumoase și distinse gânduri, sănătate, optimism și bunăstare în familiile Dumneavoastră.

Orașul Chișinău este cu adevărat un important și frumos centru istoric al Republicii Moldova, caracterizat print-o cultură şi spiritualitate desăvârșită, în care s-au născut, s-au dezvoltat și și-au demonstrat capacitățile, potențialul intelectual și profesional personalități remarcabile, care au contribuit la valorificarea și creșterea performanțelor în toate domeniile de activitate.

Acest eveniment îmi oferă deosebita onoare de a-mi exprima sincera recunoștință pentru aportul și implicarea fiecăruia dintre Dumneavoastră în edificarea acestui orășel cu adevărat pitoresc și minunat, plin de viață, modern, care a unit mii de destine şi în care s-au perindat de-a lungul anilor mai multe evenimente de importanţă naţională şi internaţională.

Dragi chișinăuieni, Vă îndemn să manifestați și în continuare solidaritate,  să munciți conștiincios și responsabil pentru a da acestui oraș tot ce este mai bun, întru consolidarea și promovarea tuturor valorilor reprezentative ale capitalei Republicii Moldova, municipiul Chișinău, precum și întru asigurarea unui viitor prosper generațiilor următoare.
 
 
La mulți ani, Chișinău!
 
La mulți ani Stimați chișinăuieni!

 
Ministru al Justiției
Fadei Nagacevshi

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9368610     Soluție
 
Servicii
Close