Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Profesionale a Juristului imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Profesionale a Juristului
19.10.2020    

Stimați colegi juriști,
Sărbătoarea profesională a juristului constituie o oportunitate inedită de a Vă împărtăși cele mai distinse și sincere gânduri celor care sunteți implicați în prezentarea, susținerea și aplicarea sub autoritatea Justiției, a eleganței normei de drept, întru promovarea valorilor democratice și statului de drept.
Potențialul Dumneavoastră intelectual şi profesional este enorm, iar activitatea care Vă consacră este o vocație de modele atunci cînd participați la orice etapă la realizarea calitativă a actului de justiție, la reflectarea asupra identificării soluțiilor ce ar contribui la modernizarea și reformarea justiției.
Îmi exprim profunda recunoștință şi gratitudinea pentru eforturile depuse de către fiecare reprezentant al profesiei juridice în diverse domenii de activitate, fără de care o justiție echitabilă și corectă nu ar putea fi înfăptuită.
Vă îndemn să Vă exercitați profesia cu multă dăruire, profesionalism și responsabilitate, să aveți puterea de a acționa întru asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, precum și siguranței și încrederii în înfăptuirea calitativă a actului de justiție, iar finalitatea prestației Dumneavoastră de jurist întotdeauna să dea substanță principiilor Statului de Drept și Supremației Legii.
Dragi juriști, Vă doresc pace, prosperitate, multă sănătate şi reușite frumoase pe plan personal, performanțe remarcabile în munca Dumneavoastră nobilă.

La Mulți Ani Doamnelor și Domnilor juriști!

 

Cu deosebit respect,

 

Ministru al Justiției

Fadei NAGACEVSCHI

 

 

 

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9551782     Soluție
 
Servicii
Close