Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Europene a Justiției Civile imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Europene a Justiției Civile
25.10.2020    

Stimați cetățeni europeni,

Cu prilejul Zilei europene a justiției civile, care a fost insituită în anul 2003 și care a fost consacrată tuturor cetățenilor europeni, celor care activează în domeniul justiției, precum și celor care beneficiază de serviciile din domeniul justiției, țin să Vă adresez cele mai sincere felicitări, însoțite de cele mai frumoase urări de bine, multă sănătate, realizări și aprecieri la justa valoare, bunăstare în familiile Dumneavoastră.

Ziua europeană a justiției civile, îmi conferă oportunitatea de a Vă reaminti tuturor că Justiția este acel serviciu destinat în exclusivitate pentru cetățeni, care le oferă posibilitatea de a-și soluționa disputele private și de a-și afirma și promova drepturile sale.

Această sărbătoare vine să aducă Justiția civilă mai aproape de toți cetăţenii europeni, să îi informeze pe aceştia cu privire la drepturile lor, pentru extinderea sferei de înţelegere a modului în care funcţionează întreg mecanism al justiției şi, prin urmare, să le asigure și să îmbunătăţească accesul lor la justiție.

Stimați cetățeni europeni, am convingerea că, doar prin sinergia eforturilor comune este posibilă consolidarea relaţiilor de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie şi utilizatori ai acestuia, justiţiabilii, întru susținerea dezvoltării calitative a unei justiții transfrontaliere corecte, echitabile și transparente pe tot teritoriul european.

La mulți ani Justiție civilă europeană!


Cu cele mai distinse gînduri,

 

Ministru al Justiției
Fadei Nagacevschi

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9551666     Soluție
 
Servicii
Close