Prima / Comunicate de presă » Întrevederea dintre Ministrul Justiției și Șefa Misiunii OSCE/ODIHR în Republica Moldova imprimare
Întrevederea dintre Ministrul Justiției și Șefa Misiunii OSCE/ODIHR în Republica Moldova
27.10.2020    

Astăzi, 27 octombrie 2020, a avut loc întrevederea dintre Ministrul Justiției, Fadei NAGACEVSCHI și Șefa Misiunii OSCE/ODIHR în Republica Moldova, Corien JONKER, precum și expertul juridic Enira BRONITSKAYA.

În cadrul ședinței, Ministrul Justiției a efectuat o prezentare a activității Ministerului Justiției, provocările cu care se confruntă în perioada de pandemie, precum și a menționat despre importanța promovării reformei justiției, mai cu seamă cea constituțională, consolidarea instituțională a sistemului judiciar din Republica Moldova, întru creșterea credibilității cetățenilor în înfăptuirea calitativă a actului de justiție.

Totodată, părțile au discutat aspecte ce țin de activitatea și procesul  electoral din Republica Moldova, inclusiv și necesitatea asigurării unei bune desfășurări a alegerilor prezidențiale 2020, corecte, transparente și obiective.

Spre final, părțile au convenit la menținerea unei colaborări pe viitor, în scopul dezvoltării și promovării unei culturi democratice electorale în Republica Moldova.

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9551820     Soluție
 
Servicii
Close