Prima / Comunicate de presă » Ei sunt eroii zilei: au donat sânge pentru salvarea lui Vlad Ciobanu - „Eminescu” din creația lui Emil Loteanu imprimare
Ei sunt eroii zilei: au donat sânge pentru salvarea lui Vlad Ciobanu - „Eminescu” din creația lui Emil Loteanu
11.11.2020    

Astăzi, 11.11.2020, patru funcționari din cadrul sistemului administrației penitenciare, care au întrunit criteriile de eligibilitate, au răspuns afirmativ îndemnului Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi de a acorda susținere, prin donare de sânge, actorului Vladimir Ciobanu, internat cu leucemie acută în România.

Îndemnul Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi a fost lansat în contextul apelului umanitar al fratelui actorului și demersului Directorului Centrului Național de Transfuzie a Sângelui din Chișinău (CNTS), Svetlana Cebotari, urmare a prezentării unor dificultăți de asigurare a actorului cu componente sanguine necesare.

Funcționarii au declarat că gestul este unul normal, omenesc și voluntar, dincolo de natura serviciului prin care aceștia vin zilnic în sprijinul cetățenilor.

Pentru gestul și efortul depus, funcționarii au fost menționați cu diplome și sincere mulțumiri din partea Ministrului Justiției și Directoarei CNTS.

Domnul Fadei Nagacevschi, a venit cu un îndemn către toți cetățenii Republicii Moldova, care întrunesc condițiile de a fi donatori de sânge să participe cât mai activ la asemenea acțiuni  nobile în salvarea de vieți omenești, precum și să contribuie la salvarea lui „Eminescu” din creația lui Emil Loteanu, a actorului Vladimir Ciobanu, prin urmarea exemplului colegilor noștri.

 
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9551805     Soluție
 
Servicii
Close