Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei profesionale a angajatului organelor de probațiune imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei profesionale a angajatului organelor de probațiune
12.01.2021    

Stimați colegi, colaboratori ai organelor de probațiune,

A devenit deja o tradiție, anual, începând cu 2018, la data de 12 ianuarie să celebrăm Ziua profesională a angajatului organelor probațiunii, care vine să ne reamintească tuturor importanța activității, eforturilor și contribuției colaboratorilor organelor probațiunii în consolidarea instituției probațiunii din Republica Moldova.

Dețineți o misiune destul de complexă în edificarea durabilă și modernizarea sistemului de probațiune din întreaga țară, asigurarea eficientă a funcționării acestuia și promovarea beneficiilor pedepselor alternative detenției, prin reducerea supra-aglomerării penitenciarelor, reducerea costurilor pentru executarea sancțiunilor și măsurilor penale.

Activitatea Dumneavoastră este consacrată exclusiv în interesul comunității, în scopul acordării asistenței și consilierii calificate subiecților probațiunii, întru prevenirea săvârșirii de noi infracțiuni, reintegrării sociale, valorificării potențialului acestora și oferirea posibilității reabilitării.

Stimați colegi, țin să reiterez sincerul sentiment de mulțumire, apreciere și recunoștință pentru munca pe care o desfășurați, pentru profesionalismul, responsabilitatea și implicarea activă întru creșterea performanțelor și imaginii sistemului de probațiune, mai ales în această perioadă de grea încercare, de pandemie de Covid-19. Sper cu desăvârșire că, și în continuare, doar prin sinergia eforturilor consolidate, precum și cu susținerea partenerilor internaționali, vom putea realiza acele obiective și proiecte ambițioase întru dezvoltarea pe viitor a instituției probațiunii din Republica Moldova.

 

Cu distinse gânduri de apreciere și respect,

 

Fadei NAGACESVCHI

Ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10661446     Soluție
 
Servicii
Close