Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei administratorului autorizat imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei administratorului autorizat
17.02.2021    

Stimați administratori autorizați,

Celebrarea la data de 17 februarie a fiecărui an, începând cu 2019,  a Zilei administratorului autorizat, vine să ne reamintească tuturor despre importanța instituirii acestei profesii  responsabile, destinate realizării obiective a procedurii de insolvabilitate. 

Acest eveniment îmi conferă posibilitatea de a adresa tuturor administratorilor autorizați sincere felicitări de sănătate, determinare, multă forță și încredere în activitatea profesională care necesită deținerea cu desăvârșire a unor cunoștințe vaste în domeniul juridic, managerial și economic, precum și impune valorificarea acestora în spiritul exclusiv al legii. 

Doar datorită calităților Dumneavoastră profesionale, iscusinței, competențelor și competitivității, depinde depășirea situațiilor dificile, de criză, create natural, dar uneori și intenționat, artificial, precum și depinde aplicarea corectă a legislației de insolvență întru asigurarea desfășurării unor raporturi oneste dintre interesele creditorilor și posibilitățile reale ale debitorilor de bună credință. 

Vă îndemn să exercitați meseria cu multă dăruire, să manifestați curaj  și echidistanță în activitatea de realizare calitativă a tuturor acțiunilor de insolvabilitate, întru creșterea imaginii, performanțelor și consolidării acestei instituții, precum și întru asigurarea așteptărilor și încrederii cetățenilor în eficiența și buna funcționalitate a acestei instituții. 

Stimați administratori autorizați, doresc cu adevărat, ca mecanismul de insolvabilitate să rămână a fi utilizat doar ca un instrument în situații de extremă necesitate, să tindem cu toții să edificăm o practică de aplicare a procedurilor de prevenire a insolvabilității, întru menținerea echilibrului circuitului civil al bunurilor, care cu siguranță va avea un impact benefic asupra întregii economii naționale, precum și asupra bunăstării cetățenilor. 

Cu distins respect,

 

Fadei NAGACEVSCHI

Ministru al Justiției

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10661485     Soluție
 
Servicii
Close