Prima / Comunicate de presă » Mesaj de condoleanțe al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi privind decesul avocatului Veaceslav Țurcan imprimare
Mesaj de condoleanțe al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi privind decesul avocatului Veaceslav Țurcan
11.03.2021    

Îmi exprim sincera și profunda tristețe și durere pentru trecerea neașteptată în neființă a colegului nostru, avocatul și apărătorul drepturilor și libertăților ale omului, Domnul Veaceslav Țurcan, care a fost răpus la data de 10 martie curent de acest virus nemilos și ucigaș Covid-19.

Cu adevărat, Domnul Veaceslav Țurcan, va rămâne în sufletele și amintirea noastră pentru toți noi un exemplu demn de urmat, un profesionist desăvârșit, un luptător pentru dreptate și pentru adevăr, o personalitate de mare valoare, cu o demnitate rară, înzestrat cu curaj și loial profesiei de avocat.
Toate gândurile de compasiune sunt în aceste clipe grele alături de familia îndurerată.

Îl vom păstra cu toții în inimile noastre mereu ca un luptător pentru dreptate și pentru adevăr. 

 

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace.

 

Fadei NAGACEVSCHI

Ministru al Justiției

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10395125     Soluție
 
Servicii
Close