Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong imprimare
Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong
11.03.2021    

 

La data de 11 martie curent Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

În cadrul întrevederii Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a menționat despre activitatea și dificultățile cu care se confruntă Ministerul Justiției, în contextul stării alarmante care se atestă în Republica Moldova, în partea ce ține de creșterea numărului de infectări cu virusul de Covid-19.

Totodată, au fost abordate unele aspecte ce țin de activitatea Administrației Naționale a Penitenciarelor, problemele care sunt întâmpinate de către instituție întru prevenirea și combaterea riscurilor de contaminare a angajaților cu acest virus, precum și persoanelor aflate în detenție.

În acest sens, E. S. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong a reiterat deschiderea țării sale în susținerea Republicii Moldova în lupta cu Covid-19.

 

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10395102     Soluție
 
Servicii
Close