Prima / Comunicate de presă » „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă" - campanie de caritate lansată de Ministerul Justiției imprimare
„Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă" - campanie de caritate lansată de Ministerul Justiției
14.03.2021    

De fapt, și de această dată întreg colectivul Ministerului Justiției demonstrează umanitate și solidaritate, fiind implicat activ în contextul desfășurării campaniei de caritate „Mamă cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă" care este consacrată sprijinirii familiilor cu mulți copii, în care Femeia – Mamă se află în dificultate de a-și crește copiii săi și se confruntă cu probleme și griji care țin de educarea copiilor. 

În acest sens, sunt susținute două familii a câte 5 copii din s. Slobozia și s. Carahasani, r-nul Ștefan-Vodă. 

În cadrul acestei acțiuni participă Domnul Eric Minnegheer, șef de echipă în cadrul proiectului „Sprijin pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției” inițiat și susținut de către Uniunea Europeană.

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi adresează sincere mulțumiri tuturor celor care sunt sensibilizați și care se implică în acțiunile de caritate lansate de minister și va susține, și în continuare, toate inițiativele și proiectele umanitare menite să sprijine persoanele mai puțin fericite, aflate la limita disperării, precum și va organiza, și în continuare, acțiuni întru susținerea celor neajutorați, celor mai triști decât noi. 

În acest context, încurajăm toți doritorii să manifeste mărinimie și să contribuie cât de puțin întru susținerea familiilor, încercate greu de soartă, celor care cu adevărat au nevoie de ajutor. 

Doar fericirea vine într-adevăr din lucruri mărunte, însă acordate la timp. 

Reamintim că, această campanie va dura până  la finele lunii martie, care vine să acorde suport și să ajute familiile cu mulți copii care se află în situații de trai dificile.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10394981     Soluție
 
Servicii
Close