Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției a emis opinia legală a Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare imprimare
Ministerul Justiției a emis opinia legală a Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare
24.03.2021    

Astăzi, 24 martie 2021, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a semnat opinia legală la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind realizarea celui de-al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, în valoare de 92 milioane euro.

Menționăm că, prin Decretul nr. 1741 din 01.09.2020, Președintele Republicii Moldova a aprobat semnarea Acordului de împrumut între Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, care a fost ulterior încheiat la data de 30 septembrie 2020 între Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Acest Acord presupune sporirea eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din Chișinău, în special investiții în partea ce ține de eficiență energetică, optimizarea generării energiei electrice și termice.

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi mulțumește tuturor partenerilor de dezvoltare pentru suportul acordat și salută toate inițiativele ce țin de creșterea performanțelor, optimizarea și eficientizarea activităților din orice domeniu, întru dezvoltarea și consolidarea Republicii Moldova, creșterea bunăstării cetățenilor.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10395211     Soluție
 
Servicii
Close