Prima / Anunțuri » Răspunderea penală, materială și disciplinară a executorului judecătoresc imprimare
Răspunderea penală, materială și disciplinară a executorului judecătoresc
19.12.2017    

În cursul zilei de 20 decembrie 2017, în incinta Facultății de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova își va desfășura lucrările conferința internațională  „Răspunderea penală, materială și disciplinară a executorului judecătoresc", organizată de Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova în comun cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova. La eveniment vor participa judecători, procurori, executori judecătorești, cadre didactice universitare din Republica Moldova, România, Ucraina și Bulgaria.

Lucrările conferinței se vor ține în 2 panele. Primul panel este dedicat temei "Răspunderea penală a executorului judecătoresc", și va fi moderat de dl Adrian Stoica, Decan al Facultății de Drept și Stiințe Administrative Universitatea Ovidius, Constanța, executor judecătoresc, Consultant permanent al Uniunii Internaționale a Executorilor Judecatorești. Panelul va cuprinde comunicări ținute de dna Alexandra Șinc, Procuror la Parchetul pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție, Formator al Institutului Național al Magistraturii, România, Mihail Udroiu, Judecător, Curtea de Apel Oradea, România , Copețchi Stanislav, doctor în drept, conferenţiar universitar, Universitatea de Stat din Republica Moldova, ș.a.

Panelul doi se va referi la răspunderea materială și disciplinară a executorului judecătoresc, iar în calitate de moderator va apărea dna Belei Elena, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, doctor în drept, USM. În cadrul acestui panel vor prezenta discursuri dl Ioan Gârbuleț, redactor-șef al Revistei române de executare silită, inspector judiciar, Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, România, dl Hurubă Eugen, director al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, România, ș.a.

La fel, printre invitații evenimentului sunt domnii Vladimir Cebotari, Ministrul al justiției al Republicii Moldova, Tănase Alexandru, reprezentant al Republicii Moldova la Comisia de la Veneţia, precum şi reprezentantul Uniunii Internaţionale a Executorilor Judecătoreşti Jos Uitdehaag, prim secretar UIHJ.

Partenerii media ai conferinței sunt bizlaw.md și www.universuljuridic.ro, ultimul asigurînd și transmisiunea în direct a evenimetului.

Jurnaliștii sunt așteptați miercuri  20 decembrie 2017,  în incinta Universității de Stat din Republica Moldova (blocul 2, sala 216), ora 930.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa unejmoldova@gmail.com sau nr. de telefon +37368401659 (dra Ceban Olga)

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8353144     Soluție
 
Servicii
Close