Prima / Anticoruptie imprimare
ANTICORUPŢIE

În vederea cooperării eficiente între sectorul public, cel privat şi societatea civilă, precum şi întru depistarea factorilor coruptibili care împiedică dezvoltarea economică şi socială a ţării, în cadrul Ministerului Justiţiei a finiţiat un studiu referitor la cauzele şi gradul de răspîndire a corpţiei în sistemul ministerului. Ministerul asigură confidenţialitatea adresărilor şi datelor personale.

Vă rugăm să fiţi cît se poate de obiectivi, deoarece rezultatele sondajului vor fi folosite pentru elaborarea propunerilor de combatere a corupţiei în cadrul structurii.

Chestionarul poate fi descărcat de aici.

Chestionarul privind determinarea coruptibilităţii în sistemul Ministerului Justiţiei este plasat şi pe panourile informaţionale din cadrul Ministerului Justiţiei.

Chestionarul completat poate fi expediat la adresa de e-mail anticoruptie@justice.gov.md, prin poştă pe adresa Ministerului Justiţiei sau depus în boxa pentru corespondenţă din holul ministerului.

 


Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 7101076     Soluție
 
Servicii
Close