print
Consultare publică cu privire la Proiectul Foii de Parcurs pentru implementarea legii cu privire la asigurarea egalității
18.12.2013

Ministerul Justiției în parteneriat cu Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii propune spre consultări publice proiectul Foii de Parcurs pentru implementarea legii cu privire la asigurarea egalității. Documentul este elaborat în vederea promovării respectării drepturilor omului și principiului de toleranță și a fost supus unei prime discuții publice în data de 9 decembrie în cadrul unui eveniment public organizat de către Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurării egalității în colaborare cu Ministerul Justiției și Oficiul Înaltului Comisariat pentru Drepturile Omului, Moldova. Pentru realizarea proiectului documentului sus-menționat în luna noiembrie a fost organizat un workshop cu participarea reprezentanților societății civile și instituțiilor publice interesate de buna implementare a Legii pentru asigurarea egalității.

Comentariile și propunerile pe marginea proiectului Foii de parcurs pot fi expediate la adresa electronică : andrei.brighidin@gmail.com până la data de 23 decembrie anul curent.

Documentul poate fi accesat aici.

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2019 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.