print
4 candidați la funcția de membru al Comisiei Europene împotriva Rasismului și Intoleranței din partea Republicii Moldova
13.12.2018

 

Ministerul Justiției a recepționat 4 dosare depuse pentru participarea la concursul  privind selectarea unui membru, din partea Republicii Moldova, în Comisia Europenă împotriva Rasismului și Intoleranței (ECRI). Toți candidații sunt admiși la concurs.

În ordinea depunerii dosarelor, candidații sunt: Nadejda Hriptievschi, Ian Feldman, Marin Gurin și Andrei Brighidin. Conform prevederii pct. 12 din Regulamentul privind organizarea selecției naționale a membrului ECRI, aprobat prin Ordinul ministrului justiției, CV-urile și scrisorile de motivare ale candidaților sunt publicate pe pagina web oficială a Ministerului Justiției. În decurs de trei zile de la publicare, ONG-urile și persoanele interesate au posibilitatea să prezinte Comisiei de selecție eventuale comentarii privind candidații admiși la concurs. Prin urmare, opiniile pot fi expediate la adresa de e-mail: stela.braniste@justice.gov.md.

 

CV, scrisoare de motivare Nadejda Hriptievschi

CV, scrisoare de motivare Ian Feldman

CV, scrisoare de motivare Marin Gurin

CV, scrisoare de motivare Andrei Brighidin

 

Pentru mai multe informații, contactați

Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08, e-mail: presa@justice.gov.md

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2019 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.