print
Ministrul Justiției a prezentat noul secretar de stat echipei ministerului
26.09.2019

Ministerul Justiției și-a completat echipa cu un nou secretar de stat, Laurențiu Hadîrcă. Astăzi, ministrul justiției, Olesea Stamate a prezentat noul secretar de stat colectivului Ministerului Justiției, precizând că Laurențiu Hadîrcă are o vastă experiență în ceea ce privește dreptul internațional și o profundă cunoaștere a aspectelor de drept la nivel internațional. Ministrul justiției a mai adăugat că, este îmbucurător faptul că Republica Moldova are cetățeni care sunt gata să pună umărul la realizarea obiectivelor și proceselor care au loc în prezent în țară, chiar dacă pe balanță ar putea fi continuarea carierei pe plan internațional.

La rândul său, noul secretar de stat, Laurențiu Hadîrcă a mulțumit pentru urările de bun venit ale ministrului justiției în echipa ministerului. Noul secretar de stat s-a prezentat colegilor confirmând experiența amplă de activitate în domeniul dreptului internațional, în ceea ce ține de drepturile omului și libertățile fundamentale ce vizează tratatele și instrumentele internaționale, promovarea securității, prevenirea conflictelor și relațiile interetnice fiind responsabil de Europa de Est, Asia Centrală, Caucazul de Sud, precum și de Balcani.

Totodată, Laurențiu Hadîrcă a punctat despre faptul că a conlucrat cu experți de la Organizația Națiunilor Unite și de la Comisia de la Veneția.

Menționăm că, noul secretar de stat al Ministerului Justiției are un stagiu de muncă de peste 14 ani la nivel internațional.

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media

tel: (+373 22) 20 14 08

e-mail: presa@justice.gov.md

 

 

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2020 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.