print
Întrevederea Ministrului justiției cu Responsabilul pe supremația legii OSCE/ODIHR și reprezentanții Misiunii OSCE în Republica Moldova
28.11.2019

Astăzi, 28 noiembrie curent, la sediul Ministerului Justiției a avut loc o întrevedere a Ministrului justiției Fadei Nagacevschi cu Responsabilul pe supremația legii OSCE/ODIHR, Ola Quarnstrom și reprezentanții Misiunii OSCE în Republica Moldova.

Ola Quarnstrom a adresat un mesaj de felicitare Ministrului justiției Fadei Nagacevschi cu prilejul învestirii sale în noua funcție de Ministru al Justiției, urându-i succes în misiunea deloc ușoară, de consolidare a domeniului justiției.

De asemenea, atât Responsabilul pe supremația legii OSCE/ODIHR, Ola Quarnstrom, cât și reprezentanții Misiunii OSCE în Republica Moldova s-au arătat interesați în fortificarea colaborării cu Ministrul Justiției în contextul implementării cu succes a reformei justiției.
În cadrul discuțiilor, Fadei Nagacevschi a accentuat despre necesitatea menținerii unui parteneriat cu toate părțile implicate în promovarea reformării domeniului justiției din RM.

Astfel, Ministrul Justiției a menționat că doar prin eforturi comune, va fi posibilă dezvoltarea dinamică continuă pe segmentul reformării justiției, precum și extinderea dialogului în scopul schimbului de experiență și preluarea celor mai bune practici.

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției

tel: (+373 22) 20 14 08

e-mail: presa@justice.gov.md

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2020 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.