print
Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova
04.02.2020

La data de 3 februarie 2020 Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova, Jivan Movsisyan. 

E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova a făcut o incursiune în activitatea pe care o desfășoară, exprimându-și intenția de a acorda toată susținerea Ministerului Justiției în implementarea tuturor valorilor ce țin de reformarea sectorului justiției. 

De asemenea, dl Jivan Movsisyan a lansat o invitație Ministrului Justiției de a vizita autoritățile de stat din Armenia, mai cu seamă Ministerul Justiției din Armenia.

În cadrul întrevederii, Fadei Nagacesvchi a mulțumit oaspetelui pentru vizită, și a accentuat că Republica Moldova are nevoie de susținere din partea partenerilor în implementarea reformelor.

Ministrul Justiției a descris unele aspecte ale activității ministerului și a reiterat că instituția care o reprezintă, în domeniul de competență ce-i revine, va asigura un habitat adecvat investitorilor și cetățenilor din Armenia pentru a-și desfășura activitatea și pentru a-și dezvolta afacerile.

La final, Fadei Nagacevschi a mulțumit E. S. Ambasadorul Armeniei în RM pentru prezență și a accentuat că Ministerul Justiției este deschis pentru consolidarea cooperării bilaterale dintre ambele state, pe segmentul justiției.


 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2020 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.