print
Prioritățile Ministerului Justiției discutate cu partenerii de dezvoltare
31.07.2020

Astăzi, 31 iulie 2020, Ministerul Justiției a organizat o videoconferință cu partenerii de dezvoltare în cadrul căreia au fost prezentate prioritățile sectoriale curente și cele pe termen mediu.

În debutul ședinței, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și-a exprimat gratitudinea pentru suportul plenar acordat până în prezent de toți partenerii de dezvoltare și a reiterat convingerea că colaborarea de viitor va continua prin realizarea unor noi proiecte/programe comune.

Participanții la discuții au vorbit despre domeniile prioritare de cooperare în vederea susținerii dezvoltării sectoarelor coordonate de minister, și anume cel al justiției, sistemului penitenciar, de probațiune, expertiza judiciară, sistemelor informaționale din sectorul justiției, precum și cel din domeniul arhivistic.

Reprezentanții partenerilor de dezvoltare au mulțumit Ministerului Justiției pentru deschidere, precum și pentru relansarea acestui dialog în vederea prezentării priorităților în sector, dând asigurări că vor susține și în continuare inițiativele și reformele demarate.

Pentru asigurarea sinergiei eforturilor de consolidare a sectorului justiției, părțile au convenit la menținerea periodică a dialogului pe această platformă.

 

 

 

Tel Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2021 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.