Prima / Transparenţa în procesul decizional / Anunţuri privind iniţierea elaborării actelor normative » Anunţ privind continuarea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Sistemului Informațional Automatizat „Registrul procedurilor de executare” imprimare
Anunţ privind continuarea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Sistemului Informațional Automatizat „Registrul procedurilor de executare”
13.04.2019    

Ministerul Justiţiei anunţă continuarea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Sistemului Informațional Automatizat „Registrul procedurilor de executare", în vederea executării prevederilor art. II alin. (1) lit. a) din Legea nr. 86/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 113 din 17 iunie 2010 privind executorii judecătoreşti.
Proiectul actului normativ urmează să prevadă modul de organizare/funcționare și conținutul informațional al Sistemului Informațional Automatizat „Registrul procedurilor de executare" - soluție informatică a cărei elaborare este prevăzută de art. 8 lit. f) din Legea nr. 113/2010 privind executorii judecătorești și a cărei scop primordial este de a asigura o evidență electronică a tuturor documentelor executorii aflate în lucru la un executor judecătoresc. În cadrul proiectului urmează a fi reglementat modul de ținere al acestui sistem informatic, drepturile de acces la sistem, securitatea și integritatea informației din sistem, modul de înregistrare a dosarelor electronice pentru fiecare procedură de executare.
În vederea eficientizării procesului de elaborare și definitivare a proiectului Hotărârii Guvernului, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 26 aprilie 2019, în format electronic, la adresa: ion.glavan@justice.gov.md.
Persoana de contact: Ion Glavan, consultant superior, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 201405.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10952996     Soluție
 
Servicii
Close