Prima / Comunicate de presă » Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a fost felicitat cu prilejul numirii sale în funcție de către Excelenta sa, Hamad Rashid Al- Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar imprimare
Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a fost felicitat cu prilejul numirii sale în funcție de către Excelenta sa, Hamad Rashid Al- Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar
21.11.2019    

 

Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare cu ocazia învestirii în funcţie din partea Excelenței sale, Hamad Rashid Al-Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar la Chișinău. Oficialul a urat noului ministru al justiției succes deplin în acțiunile pe care le va întreprinde în exercitarea mandatului care i-a fost încredințat.

„Aș dori să reiterez interesul nostru pentru consolidarea cooperării bilaterale și să-mi exprim convingerea în continuarea unui dialog fructuos pentru a construi un parteneriat demn de încredere care ne va permite să asigurăm prosperitate și bunăstare țărilor noastre", se spune în scrisoarea semnată de Hamad Rashid Al-Athba.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10912471     Soluție
 
Servicii
Close