Prima / Comunicate de presă » Ambasadorul Republicii Turcia, Gürol Sökmensüer a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi imprimare
Ambasadorul Republicii Turcia, Gürol Sökmensüer a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi
21.11.2019    

Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu ocazia numirii sale în funcție.

„Sunt convins că experiența vastă de care dispuneți și conducerea Dumneavoastră competentă vor contribui în mod semnificativ la progresul și bunăstarea Republicii Moldova", a menționat Ambasadorul Turciei în mesajul său.

„Aș dori să reiterez încrederea mea că relațiile noastre bazate pe prietenie strânsă se vor dezvolta în continuare, în beneficiul reciproc al națiunilor noastre și vor contribui la menținerea stabilității și păcii țărilor noastre", a mai precizat Gürol Sökmensüer.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10912134     Soluție
 
Servicii
Close