Prima / Comunicate de presă » Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a adresat un mesaj de felicitare Ministrului Justiției cu prilejul învestirii în funcție imprimare
Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a adresat un mesaj de felicitare Ministrului Justiției cu prilejul învestirii în funcție
27.11.2019    

Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești (UNEJ), Valeriu Devderea a adresat un mesaj de felicitare ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul numirii sale în funcție.

În mesajul de felicitare, Valeriu Devderea a remarcat momentul dificil în care ministrul justiției, Fadei Nagacevschi și-a început mandatul de Ministru al Justiției al Republicii Moldova, totodată, a asigurat de tot sprijinul UNEJ în realizarea mandatului Ministrului Justiției și a Ministerului Justiției. 

În finalul mesajului, Președintele UNEJ i-a urat Ministrului Justiției realizări deosebite în noua sa calitate, exprimând convingerea că misiunea pe care Ministrul Justiției o are de realizat este una definitorie pentru redobândirea încrederii cetățenilor în justiție și sporirea calității acesteia.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10912729     Soluție
 
Servicii
Close