Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare din partea Reprezentantei de Țară UNICEF Moldova, Desiree Jongsma imprimare
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare din partea Reprezentantei de Țară UNICEF Moldova, Desiree Jongsma
27.11.2019    

În adresa Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi a venit un mesaj de felicitate din partea Reprezentantei de Țară UNICEF Moldova, Desiree Jongsma cu prilejul învestirii în funcţia de Ministru al Justiției al Republicii Moldova.

În mesajul său, Reprezentanta de Țară UNICEF Moldova și-a exprimat aprecierea pentru colaborarea în realizarea dreptului fiecărui copil la justiție și la un mediu înconjurător protejat, în special cooperarea fiind focusată pe copiii și adolescențiii social vulnerabili.

„Dorim să Vă adresăm sincere felicitări cu noua Dvs. numire și să Vă urăm mult succes. Ne exprimăm angajamentul de a continua colaborarea fructuoasă în vederea asigurării drepturilor egale la justiție și protecție tuturor copiilor din Republica Moldova", a menționat Desiree Jongsma în scrisoarea sa de felicitare.

La finalul mesajului, Reprezentanta de Țară UNICEF Moldova a asigurat Ministrul Justiției de înalta sa considerațiune.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10912374     Soluție
 
Servicii
Close