Prima / Comunicate de presă » Inaugurarea terenului sportiv al sistemului administrației penitenciare imprimare
Inaugurarea terenului sportiv al sistemului administrației penitenciare
18.06.2021    

Astăzi, 18 iunie 2021, a avut loc evenimentul de inaugurare a terenului de minifotbal a sistemului administrației penitenciare de pe teritoriul Centrului de instruire al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

La eveniment au fost prezenți, Domnul Alexandru Pleșca, Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Domnul Dorin Lișman, Directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directori de penitenciare, reprezentanți ai Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), AO „Nistru-DIP", ai Asociației Sindicale a ANP și ai Centrului de instruire al ANP.

Domnul Dorin Lișman a mulțumit invitaților și angajaților pentru contribuția adusă la construcția și modernizarea terenului sistemului administrației penitenciare, care este destinat susținerii și promovării modului sănătos de viață ale angajaților sistemului administrației penitenciare, precum și crearea condițiilor pentru dezvoltarea capacităților sportive ale acestora, a consolidării spiritului de echipă, oferindu-le diplome pentru aceste merite și pentru implicare activă.

Spre final de eveniment, cu acest prilej de lansare a terenului, a fost jucat și un meci amical de minifotbal dintre echipa veteranilor FMF și echipa selecționată a sistemului administrației penitenciare.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10912333     Soluție
 
Servicii
Close