Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Domnul Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Domnul Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului
20.06.2021    

Stimați lucrători medicali, 

Stimați farmaciști,

Celebrarea Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, care a fost instituită în Republica Moldova începând cu anul 1994, îmi oferă distinsa onoare de a adresa sincere felicitări celor care depun eforturi zi de zi întru a acorda servicii medicale de calitate la nivelul așteptărilor tuturor pacienților, întru a îmbunătăți starea sănătății acestora, a prelungi și a salva vieți.

Doar de profesionalismul Dumneavoastră, de precizia deciziilor luate și de calitatea actului medical adoptat, în spiritul obligaţiei supreme fixate în Jurământul lui Hipocrate, depinde soarta și viața persoanei.

Îmi exprim înalta apreciere și recunoștință pentru responsabilitatea maximală, curajul, rezistența, dăruirea totală și exigența față de sine - calități inerente și definitorii profesiei lucrătorilor medicali și farmaciștilor.

În această perioadă de epidemie de Covid-19, Dumneavoastră, cu adevărat, ați demonstrat cele mai supreme calități și capacități puternice ale personalității - bărbăție, compasiune și spirit de sacrificiu, fiind suprasolicitați, extenuați fizic și moral și expuși unor riscuri iminente, în special în exersarea activității profesionale în cadrul sistemului administrației penitenciare din întreaga țară, în scopul asigurării acordării celor mai calificate servicii medicale persoanelor private de libertate.

Stimați lucrători medicali, Stimați farmaciști, Vă doresc să aveți puterea să realizați, și în continuare, noi performanțe profesionale în activitatea nobilă pe care o desfășurați care va pune în relevanță autoritatea, importanța și rolul vital al instituției de sănătate, să fiți apreciați la justa valoare, totodată țin să Vă mulțumesc că ați transformat vocația în profesie și Vă sacrificați viața Dumneavoastră pentru bunăstarea pacienților.

Cu cele mai distinse gânduri de apreciere și respect,

Fadei NAGACEVSCHI
Ministru al Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11299037     Soluție
 
Servicii
Close