Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, William Massolin imprimare
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, William Massolin
15.09.2021    

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut astăzi, 15 septembrie a.c., o întrevedere cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, William Massolin.

Oficialii au discutat despre cooperarea ministerului cu Consiliul Europei în vederea realizării reformei justiției și a raportării tuturor inițiativelor la standardele europene de respectare a drepturilor omului.

Dnul Massolin a evidențiat disponibilitatea Consiliului Europei de a oferi asistența necesară, atât prin intermediul Comitetului European pentru Prevenirea Torturii și a Tratamentelor sau Pedepselor Inumane sau Degradante (CPT), al Grupului de Lucru de nivel înalt privind reforma justiției în RM al Consiliului Europei, cât și cu ajutorul altor organisme CoE.

Ministrul Justiției a mulțumit Consiliul Europei pentru sprijinul acordat Republicii Moldova pe parcursul anilor. Totodată, a menționat că reformele în domeniul justiției vor fi consultate cu reprezentanții CoE, iar asistența oferită este foarte importantă pentru a îmbunătăți sistemul justiției și a atinge rezultate concrete în beneficiul cetățeanului.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11635103     Soluție
 
Servicii
Close