Parcursul european al Republicii Moldova, discutat de ministra Justiției și un grup de ministre și secretare de stat din opt țări europene

You are here

Parcursul european al Republicii Moldova, discutat de ministra Justiției și un grup de ministre și secretare de stat din opt țări europene

Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, a discutat despre progresele înregistrate în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, cu un grup de ministre și secretare de stat din opt țări europene.

 

Vizita ministrelor și secretarelor de stat a fost prilejuită de Ziua Internațională a Femeii, marcată pe 8 martie. În cadrul evenimentului, au fost discutate progresele înregistrate de Republica Moldova în agenda de aderare europeană și rolul femeilor în modernizarea și integrarea europeană a țării. „Am trecut în revistă prioritățile ministerului pe segmentul reformei justiției și etapa implementării condiționalităților pentru aderarea la Uniunea Europeană”, a menționat ministra Justiției.

 

Ministrele și secretare de stat au remarcat rezultatele obținute de Republica Moldova în domeniul reprezentării politice a femeilor, eforturile întreprinse de autoritățile noastre pentru a promova egalitatea de gen și au reiterat sprijinul pentru Ministerul Justiției și reformele începute.

Content Images: 

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30